24 Mayıs 2014 İSG Sınav Sonuçları Açıklandı

24 Mayıs 2014 İSG Sınav Sonuçları Açıklandı
7 Haziran 2014 18:27

ÖSYM tarafından, 24 Mayıs 2014 tarihinde yapılan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınav sonuçları açıklandı.

Sınava giren adaylar T.C. Kimlik numarası ve aday şifreleri ile aşağıdaki linkten ulaşabilecekleri ÖYSM internet sayfasından sorgulama yapabilecekler.

https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=1612

Öte yandan ÖSYM tarafından sınava ilişkin olarak yapılan açıklamalar aşağıda yer almaktadır. Sertifika alma sürecine ilişkin bilgiler Kimler İş Güvenliği Uzmanı Olabilir – Nasıl Belge Alınır? başlıklı yazıda, uzman – hekim çalıştırması gereken işyerlerine ait bilgiler ise Uzman ve Hekim Çalıştırması / Görevlendirmesi Gereken İşyerleri ve Yapılacak İşlemler başlıklı yazıda yer almaktadır.

Öte yandan Genel Müdürlük’te 2014 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (2014-İSG) Mayıs Dönemi: Sınav Sonuçlarının Açıklanması konulu bir duyuru yayımlamış olup, duyuruya internet sitesinden ulaşabilirsiniz (http://www.csgb.gov.tr/csgbPortal/isggm.portal).

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.